Logo desleuteloss.nl


Toponderzoeker Ritse Mann geeft 's avonds twee positieve voordrach-ten over de toekomst van kanker(onderzoek).
Toponderzoeker Ritse Mann geeft 's avonds twee positieve voordrach-ten over de toekomst van kanker(onderzoek).

Boulevard of Hope, een andere kijk op kanker

Heesch - In cultureel centrum de Pas in Heesch wordt zondag 28 mei een grote themadag gehouden over kanker. De opbrengsten komen ten goede aan SamenLoop voor Hoop.
De bezoekers worden langs een Boulevard of Hope geleid. Met aandacht voor alles over kanker en een fotografische rondleiding door het menselijk lichaam.
Belangstellenden ontdekken aan de hand van een beeldverhaal meer over het traject dat een patiënt ondergaat om tot de juiste behandeling te komen. Iedereen kan zelf aan de slag met een echoapparaat en microscopen. Ook kan door een manshoge darm worden gewandeld.
Er kan een conditiecheck worden gedaan en het KWF en het Wereld Kanker Onderzoek Fonds geven informatie over de huidige stand van onderzoek naar kanker. Ook is er aandacht voor de rol van voeding en fysiotherapie.
Voor de jeugd is er een springkussen en een grimeur. Om 12.00, 14.00 en 16.00 uur is er een voorstelling door jeugdtheater Archibald.
Tijdens het avondprogramma voor volwassenen - Theater van Hoop - houdt toponderzoeker Ritse Mann van de Radboud Universiteit twee positieve voordrachten over de toekomst van kanker(onderzoek). De avond wordt omlijst door onder meer fanfare Aurora en Bram Thomassen, bekend van het theaterprogramma Draadje Los.
Zowel de themadag als de theatervoorstellingen zijn gratis.

Reageer als eerste