Logo desleuteloss.nl


Inschrijving Oss on Classic Wheels

Oss - De organisatie van Oss on Classic Wheels (OoCW) nodigt bezitters van klassieke auto's, motoren, vrachtauto's en bromfietsen uit voor de achttiende editie van Oss on Classic Wheels. Op (koop)zondag 25 juni van 10.00 tot 17.00 uur op de Eikenboomgaard in Oss.

De toerrit, met een lengte van zo'n negentig kilometer, start om 12.15 uur. Voor klassieke bromfietsen is een aparte bromfietstoertocht uitgezet. Eindpunt is wederom het parkeerterrein aan de Eikenboomgaard waar vanaf 15.30 uur de voertuigen zijn te bewonderen onder het genot van een hapje, een drankje en muziek uit vervlogen tijden.

Een deskundige jury beoordeelt alle voertuigen en er zijn prijzen te winnen in diverse categorieën. De prijsuitreiking is rond 16.30 uur.

Eigenaren met een voertuig van veertig jaar en ouder kunnen tot woensdag 21 juni voor-inschrijven op de website www.oocw.nl. Het inschrijfgeld bij deze voorinschrijving bedraagt 12,50 euro (voor tweewielers: 10 euro).

Het is ook mogelijk om 's ochtends voor het evenement in te schrijven bij de caravan van de organisatie op het Eikenboomgaardplein. Het inschrijfgeld voor deze dag-inschrijving bedraagt 15 euro (voor tweewielers: 12,50 euro).

Reageer als eerste
Meer berichten