Logo desleuteloss.nl


Foto: Thinkstock

Oogappel voor vrijwilliger Ramon

Ramon van Mook heeft zaterdag 27 mei van wethouder Kees van Geffen een Gouden Oogappel gekregen voor zijn vrijwilligerswerk bij de Stichting Toernooi Mennus uit Maren-Kessel.

Van Mook is voorzitter van het toernooi, dat in 2008 begon als een eendaags voetbaltoernooi en is uitgegroeid tot een sportief weekendevenement met bekendheid in Brabant en Gelderland. Ramon steekt volgens de gemeente Oss graag zijn handen uit de mouwen voor Maren-Kessel: "Ramon is een echt organisatietalent. Voor hem is een evenement pas geslaagd als alles goed verloopt"

De onderscheiding is een gouden speld in de vorm van een appel, uitgevoerd in geel- en witgoud. Linksboven is de vorm van een oog uitgesneden met daarin een 0.03 karaat witte diamant. De uitreiking van de Oogappel gaat vergezeld van een oorkonde, een cheque van 250 euro en feestelijke taart.
 
Voordragen vrijwilligers
Vrijwilligers in de gemeente Oss die zich op een bijzondere manier inzetten, onderscheidt de gemeente met een Gouden Oogappel. Per jaar zijn er zes Oogappels uit te delen. Wie iemand kent die een Oogappel verdient kan het aanmeldformulier invullen op de website.

Reageer als eerste
Meer berichten