Logo desleuteloss.nl


Er is ruimte voor vier, acht, tien en zelfs zestien personen per ballon. Ook 'aan de grond' hoeft niemand zich te vervelen.
Er is ruimte voor vier, acht, tien en zelfs zestien personen per ballon. Ook 'aan de grond' hoeft niemand zich te vervelen.

Stijg naar grote hoogten met 'Oss Maasland in the Air'

Altijd al eens een ballonvaart willen meemaken? Kom dan zaterdag 26 augustus naar het ballonfestival 'Oss Maasland in the Air' bij Bierbrouwerij Oijen en stap in een van de ruim tien luchtballonnen.

Oijen - Iemand verrassen? Een bedrijfsuitje? Neem uw familie, vrienden, medewerkers of relaties mee de lucht in. Aan het einde van de vaart wordt u teruggebracht naar de bierbrouwerij. Ook 'aan de grond' hoeft niemand zich te vervelen. De Bierbrouwerij maakt het compleet met muziek, hapjes, drankjes en muziek.

Bierbrouwerij Oijen

Een ballonvaart van anderhalf uur kost 210 euro per persoon. Er is ruimte voor vier, acht, tien en zelfs zestien personen per ballon. Vanaf 16.30 uur bent u van harte welkom bij Bierbrouwerij Oijen aan de Oijense Bovendijk 61. Geniet van een hapje en drankje tot aan het moment van opstijgen om 18.30 uur.

Barbecue

Liever niet de lucht in? Doe toch mee en schrijf in voor een gezellige, uitgebreide barbecue. De kosten hiervan bedragen 18,50 euro per persoon, exclusief drankjes.

Bedrijf promoten

Op deze dag kunt u uw bedrijf volop onder de aandacht brengen. Op de grond, maar ook in de lucht. Bijvoorbeeld met banners, media-aandacht of een eigen tafel op locatie. Informeer naar de mogelijkheden bij Stefan van Kessel.

Het goede doel

De organisatie van het evenement is in handen van Rotaryclub Oss-Maasland. Wie deelneemt, steunt automatisch Stichting Leergeld Maas en Leygraaf, regio Oss. Deze stichting zet zich voor kansarme kinderen. Zij richten zich met name op het voorkomen van leerachterstanden in het voortgezet onderwijs. Bijvoorbeeld door het aanschaffen van laptops. die hen helpen bij het implementeren van eigentijdse leermethoden. Hoe meer mensen deelnemen aan het event, des te hoger de financiële bijdrage voor dit initiatief. Meer info: www.stichtingleergeldmaasenleijgraaf.nl.

Meer informatie

Bekijk de website voor meer informatie over het ballonfestival 'Oss Maasland in the Air'.

www.ballonfestivaloss.nl

Reageer als eerste
Meer berichten