Logo desleuteloss.nl


In een kasteel werden de gasten omgetoverd tot een echte koninklijke familie.
In een kasteel werden de gasten omgetoverd tot een echte koninklijke familie.

Opkikkerdag voor zieke Britt vol met verrassingen

Geffen - De 3-jarige Britt en haar gezin uit Geffen beleefden zaterdag 17 juni een welverdiende 'Opkikkerdag'.

Britt is langdurig ziek. Haar ziekte heeft veel impact op het dagelijks leven van Britt, maar ook op dat van haar ouders en haar zus Fenn (5). Daarom organiseerde Stichting Opkikker voor hen een Opkikkerdag. Even uit de harde realiteit stappen en samen onbezorgd genieten.

Britt en Fenn konden al meteen aan het begin van de dag één van de meest voorkomende meisjesdromen van hun lijstje strepen. Ze mochten model zijn tijdens een fotoshoot. Vervolgens gingen ze zwemmen in een subtropisch zwembad. Na de lunch werd het gezin in stijl opgehaald: in een koninklijke koets. Hun eindbestemming? Een kasteel!

Het gezin werd omgetoverd tot een echte koninklijke familie. Ook papa deed mee! Ze werden heerlijk in de watten gelegd door hun eigen lakei. Om de dag af te sluiten met een poppenkastvoorstelling, een diner en een lasershow!

Britt en haar gezin zijn opgegeven voor een Opkikkerdag door de pedagogisch en maatschappelijk medewerk(st)ers van het ziekenhuis waar Britt onder behandeling is. Stichting Opkikker werkt inmiddels samen met ruim tachtig ziekenhuizen in Nederland, waaronder alle academische. In de afgelopen twintig jaar zijn ruim vijftienduizend gezinnen 'opgekikkerd'.

www.opkikker.nl

Reageer als eerste
Meer berichten