Logo desleuteloss.nl


De band The Recipe speelt een muziekmix van dance, pop en rock tijdens hun liveact.
De band The Recipe speelt een muziekmix van dance, pop en rock tijdens hun liveact.

Bejaarde jongerenclub KJP Berghem viert jubileum

BERGHEM - De Berghemse afdeling van de Katholieke Plattelands Jongeren (KPJ) bestaat 90 jaar en viert dat zaterdag 16 september met een groots feest op het zeskampterrein aan de Burgemeester van Erpstraat in Berghem. Muziek is er van de band 'The Recipe' en dj-act 'It all started in the 90's'.

"Anderhalf jaar geleden is de organisatie voor dit feest van start gegaan", vertelt de voorzitter van KPJ Berghem Stef van de Burgt. "Het komt niet vaak voor dat een vereniging 90 jaar bestaat en daarom willen we het groots vieren, met zoveel mogelijk bezoekers. Elk lustrum pakken we uit om stil te staan bij een jubileum. Na paalzitten, een feestavond met Rowwen Hèze en 24 uur handballen willen we dit jubileum vieren met een prachtig feest voor jong en oud", zegt Stef.

Topformatie 'The Recipe' treedt op bij grote evenementen zoals de Vierdaage en Concert at Sea. "We zijn blij dat we deze band hebben kunnen strikken om onze gasten te vermaken met een muziekmix van dance, pop en rock tijdens hun liveact", vertelt Stef. Vervolgens staat 'It all started in the nineties' op het programma. Die dj-act neemt de bezoekers mee terug naar het decennium van de Flippo's, de gabbers en Super Mario.

Het jubileumfeest van KPJ Berghem begint om 20.30 uur. Kaarten zijn à 10 euro te koop bij 'De Merx' en 'De Berchplaets'. Aan de deur kost een kaartje 15 euro.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox