Logo desleuteloss.nl


Foto: Irma van Schaijk

Open dagen Ski & Snowboardclub De Schans in Uden

UDEN - De zomer is net voorbij maar Ski & Snowboardclub De Schans in Uden is al bezig met het komende wintersportseizoen. Het wintersportseizoen bij Ski & Snowboardclub De Schans begint met Open dagen op zaterdag 16 en zondag 17 september van 10.00 tot 16.00 uur.

Tijdens deze Open dagen worden er demonstraties skiën en snowboarden gegeven en kunnen beginners en gevorderden meedoen aan proeflessen skiën of snowboarden voor een bedrag van 5 euro. Een proefles duurt 30 minuten. Een mooie kans om kennis te maken met de ski- of snowboardsport. Voor de kinderen is er extra vermaak in de vorm van onder andere een springkussen.

Degenen die al kunnen skiën of snowboarden en die graag lessen gaan volgen dienen tijdens de Open dagen voor te skiën/snowboarden. Onze ervaren leraren kijken dan in welke lesgroep mensen ingedeeld kunnen worden. Het voorskiën/snowboarden kan gedurende de hele dag op basis van vrije inloop. Je kunt je daarna meteen via de website www.deschans.nl aanmelden voor de lessen.

Groepslessen skiën en snowboarden
De groepslessen starten vanaf vrijdag 29 september a.s. Om deel te nemen aan groepslessen dien je lid te worden van de vereniging. Het voordeel hiervan is dat je tijdens openingstijden van de accommodatie onbeperkt kunt skiën of snowboarden als je de techniek al een beetje beheerst. Voor het deelnemen aan privélessen is het niet nodig om lid te worden van de vereniging.

Via de website van De Schans kun je aanmelden voor de lessen. Zodra de indeling van de groepen bekend is krijg je via onze ski & snowboardschool de dag en het tijdstip waarop de lessen zullen plaatsvinden. Voor de skilessen geldt een minimum leeftijd van 3,5 jaar. Om te gaan snowboarden geldt een minimum leeftijd van 6 jaar (dit was voorheen 8 jaar).

Wie is Ski & Snowboardclub De Schans?
Ski & Snowboardclub De Schans is een vereniging met ongeveer 1000 leden. De vereniging heeft zowel junior- als seniorleden. Bij de Schans kun je terecht voor een uitgebreid activiteitenprogramma op het gebied van skiën en snowboarden, recreatief, wedstrijdsport of aangepast sporten. De vereniging draait bijna geheel op vrijwilligers.

Openlucht ski- en snowboardaccommodatie
De mooie openlucht accommodatie van De Schans ligt aan de Ariekesweg 1 in Uden. Daar vind je twee skipistes, een kinderbaan en een funpark. Verder is er een gezellig clubhuis om na het skiën of snowboarden wat te drinken of een (klein) hapje te eten.

Openingstijden
Vanaf 16 september is De Schans doordeweeks 's avonds geopend van 18.30 tot 22.30 uur, op woensdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur en in het weekend van 09.00 tot 17.00 uur. In de vakantieperiodes gelden aangepaste openingstijden. De vrijwilligers achter de balie en achter de bar kunnen meer informatie geven.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox