Cavia's Tippie en Toppie helpen Mariëlle bij haar kindcoaching.
Cavia's Tippie en Toppie helpen Mariëlle bij haar kindcoaching.

Frank's Dierenshop verder als V.I.P's Kids & Pets; dierenwinkel met kindcoachpraktijk

OSS - Frank van Willes, de laatste eigenaar van Franks Dierenshop in winkelcentrum De Ruwert gaat na 40 jaar trouwe dienst met pensioen. Hij geeft het stokje over aan William en Mariëlle van Hal, die de dierenwinkel een uniek nieuw concept meegeeft. Onder de naam V.I.P's Kids & Pets heropent de dierenzaak vandaag, woensdag 4 oktober met een kindcoach-praktijk.

Frank van Willes heeft de dierenwinkel samen met zijn zwager Frank van 't Wout gerund als echte dierenliefhebbers. De kinderen groeiden er mee op maar nemen niet de taak van hun vader over. Franks Dierenshop krijgt nieuwe eigenaren, een nieuwe naam en een nieuw concept.

Hondenwasmachine
Ditmaal onder leiding van William van Hal, geboren Ossenaar, die dagelijks de dieren en de winkel verzorgt. Als uitbreiding op het compleet overgenomen assortiment is er een hondenwasservice bij gekomen. Honden zijn binnen een kwartier schoon en fris, gedroogd en eventueel behandeld met crèmespoeling of anti-vlo. De wasmachine wordt door het personeel bediend, baasjes hoeven tijdens de wasbeurt alleen maar een kopje koffie te drinken in de koffiecorner.

Kindcoaching
Die tafel is ook de basis voor de in de dierenwinkel gevestigde kindcoachpraktijk van Mariëlle Beaart-van Hal. Met laagdrempelige theekransjes, ThemaTheetjes, houdt ze bijeenkomsten voor kinderen en ouders over gedrags- of ontwikkelingsvraagstukken. Dieren van de winkel werken mee als ondersteuning.

Op dierendag woensdag 4 oktober opent V.I.P's Kids & Pets om 14.00 uur aan het Sterrebos 23 in Oss.

Meer berichten