Logo desleuteloss.nl


Foto: Rene van Sijes

Try-out laat kinderen sport ontdekken

OSS - Alle basisscholieren in de gemeente Oss kunnen zich vanaf maandag 25 september inschrijven voor een of meerdere sportcursussen in het programm 'Try-out Sports'.

Om de kinderen te helpen met kiezen hebben de combinatiefunctionarissen van het SEC de afgelopen weken op alle scholen in de gemeente Oss uitleg gegeven over het ruime cursusaanbod van Try-out Sports. Dit jaar kunnen de kinderen kiezen uit ruim 45 verschillende cursussen. Een cursus bestaat uit minimaal vier lessen en kost 10 euro per deelnemer.

Try-out Sports wordt al jaren georganiseerd door het Sport Expertise Centrum (SEC) in samenwerking met de verenigingen en andere sportaanbieders. Vroeger werd dit project 'schoolsport' genoemd. De verenigingen verzorgen kennismakingscursussen en het SEC zorgt voor de promotie, communicatie en administratie van alle inschrijvingen. Het doel is om zoveel mogelijk Osse basisscholieren kennis te laten maken met verschillende sporten om zo te ontdekken wat ze leuk vinden. Vorig jaar hebben ruim 650 basisscholieren meegedaan aan een of meerdere cursussen.

Inschrijven
Wie zichzelf wil inschrijven voor één of meerdere van de 45 cursussen gaat naar de website van het Sport Expertise Centrum. Daar staat het volledige cursusaanbod weergegeven. Deelnemers mogen zoveel cursussen kiezen als zij willen. De sportcursussen staan overzichtelijk gerangschikt op categorieën. Per cursus staat op de website een omschrijving en nuttige informatie. Nadat men op de favoriete cursus(sen) klikt en in het winkelwagentje plaatst kunnen de inschrijvers afrekenen. Die betaling loopt via I-deal, contant betalen is niet mogelijk. Na inschrijving en betaling volgt een bevestigingsmail. Wanneer die binnen is, is de inschrijving geslaagd.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox