Logo desleuteloss.nl


Mariëlle van Zeijl (midden) met vaste assistente Bibi Molenaar (rechts) en assistente Evi van de Burgt.
Mariëlle van Zeijl (midden) met vaste assistente Bibi Molenaar (rechts) en assistente Evi van de Burgt.

Kijkje achter de schermen bij Dierenkliniek de Ruwaard

OSS - Dierenkliniek de Ruwaard houdt zaterdag 7 oktober de open dag 'Binnen bij de dierenarts', een landelijke actie van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Dierenartsen. Bezoekers kunnen tussen 13.30 en 17.00 uur bij de dierenkliniek aan de Schaepmanlaan 63 een kijkje nemen achter de schermen.

Dierenkliniek de Ruwaard heeft diverse organisaties uitgenodigd om iets te komen vertellen over hun werk. Voor de kinderen is er een mogelijkheid om geschminkt te worden en een springkussen. Op verschillende plekken kunnen opdrachten gemaakt worden en daarmee kunnen deelnemers een prijs winnen. Dierenkliniek de Ruwaard heeft de mogelijkheid om met roofvogels op de foto te gaan en konijnen te knuffelen. Daarnaast is er een mogelijkheid om even gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

Ook steeds meer konijnen
Dierenkliniek de Ruwaard is 3,5 jaar geleden overgenomen door Dierenarts Mariëlle van Zeijl. Samen met vaste assistente Bibi Molenaar en assistente Evi van de Burgt en medewerkster Mariëlle van der Loo en Vivi Wiersma (Veterinaire echografie Boas) probeert de kliniek zo goed mogelijk voor de dieren te zorgen. Ze behandelt naast honden en katten ook steeds meer konijnen, knaagdieren en vogels en wilde dieren die door de dierenambulance hier worden gebracht. Ook zij zijn 7 oktober aanwezig op de open dag.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox