Logo desleuteloss.nl


Kinderen leren ondernemen met Klokhuis Onderneemt Backstage bij Babyzaak in Oss

OSS - Het Osse bedrijf Babyzaak en Kinderzaak Het Hobbelpaard doet zaterdag 11 november mee met Het Klokhuis Onderneemt Backstage. Het kindereducatieprogramma houdt dat evenement omdat blijkt dat steeds meer kinderen onder de achttien jaar zich bij de Kamer van Koophandel registreren met een eigen bedrijfje.

Het Klokhuis houdt zaterdag 11 november 'Het Klokhuis Onderneemt Backstage'. Tijdens deze dag krijgen kinderen uitleg van ondernemers en kunnen ze een kijkje nemen achter de schermen van het bedrijf. Doel van het project is om kinderen vertrouwd te maken met ondernemerschap én om ze te inspireren ondernemende vaardigheden te ontwikkelen. Op de website van Klokhuis Onderneemt Backstage staan deelnemende bedrijven en kan men zich inschrijven.

In Oss doet Babyzaak en Kinderzaak Het Hobbelpaard aan de Molenstraat 157-159 mee. Tussen 10.00 en 12.00 uur krijgen de jonge bezoekers een rondleiding met uitleg van de eigenaresse. Ze legt uit wat er allemaal gebeurt voordat de kleding daar in de rekken hangt. Behalve babykleding zijn er ook producten voor tieners. Tijdens de pauze krijgen deelnemers beschuit met muisjes en wat te drinken.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox