Het 'winnende' gezelschap, geflankeerd door artistiek directeur Karin van Lieverloo (links) en zakelijk directeur Margo Elemans (rechts).
Het 'winnende' gezelschap, geflankeerd door artistiek directeur Karin van Lieverloo (links) en zakelijk directeur Margo Elemans (rechts).

11.111e bezoeker ziet Powervrouwen; wegens succes verlengd

OSS - Museum Jan Cunen ontving donderdag 21 december de 11.111e bezoeker van de tentoonstellingenreeks Powervrouwen. Die bezoeker, toevallig ook een vrouw, werd feestelijk onthaald met onder andere een geschenkset. Ook de kaartjes voor de tentoonstelling kreeg ze van het museum.

De gelukkige winnares was Jeanne Walters- van Hoogstraten uit Nijmegen. Ze bezocht samen met haar man Tiny en Coby en René den Boer- Walters uit Oss de tentoonstelling. Het gezelschap was zeer verbaasd toen zij het museum betraden en plotseling in confetti gehuld waren. Na de confettiregen overhandigden artistiek directeur Karin van Lieverloo en zakelijk directeur Margo Elemans de 11.111e bezoeker een bos bloemen en een geschenkset met daarin onder andere twee gratis toegangskaarten voor de tentoonstelling We Are Food - de kunst van voedsel en Leo van den Bergh – Geboren fotograaf, die beiden openen op zaterdag 24 februari 2018.

Jeanne Walters- van Hoogstraten was blij verrast: ''Zo zijn we nog nooit onthaald in een museum. Wat een verrassing, erg leuk!''. Na afloop bleek ook de tentoonstelling te zijn bevallen. Favoriet van Jeanne is de tentoonstelling 'Vrouwen van Oranje- Portretten van vijf koninginnen', favoriet van haar man Tiny zijn de sculpturen van Margot Homan in de tentoonstelling 'Iconisch'.

Verlengd tot en met 11 februari
De huidige tentoonstellingsreeks Powervrouwen met 'Vrouwen van Oranje', 'Naakte emotie' van fotografe Micky Hoogendijk, de bronzen en marmeren vrouwengestalten van de Osse beeldhouwster Margot Homan in de serie 'Iconisch' en de presentatie 'De pil van Oss!' wordt wegens groot succes verlengd tot en met zondag 11 februari 2018. Ter ere van de verlenging van de tentoonstellingen biedt Museum Jan Cunen zondag 28 januari gratis instaprondleidingen aan door Micky Hoogendijk en Margot Homan. De rondleidingen van Micky Hoogendijk starten om 14.00 en 15.00 uur, de rondleidingen van Margot Homan om 14.30 en 15.30 uur.

Meer berichten
Shopbox