Hans en Caroline van der Lee van depostBode geloven in inclusief ondernemen. "Doe het alleen als je er zelf in gelooft. En houd vol. Dan lukt het."
Hans en Caroline van der Lee van depostBode geloven in inclusief ondernemen. "Doe het alleen als je er zelf in gelooft. En houd vol. Dan lukt het."

Hans en Caroline doen een stapje terug; dePostbode heeft een nieuwe eigenaar

OSS - Het Osse postbezorgbedrijf depostBode heeft met Albert Frankenhuis een nieuwe eigenaar gekregen. Hij neemt het bedrijf over van Hans en Caroline van der Lee. Zij blijven de komende jaren wel betrokken.

Hans en Caroline van der Lee hebben depostBode met veel energie en passie opgebouwd. Het bedrijf telt inmiddels 265 medewerkers en won de afgelopen jaren diverse ondernemersprijzen. De huidige eigenaren zien dat de markt verandert en zijn ervan overtuigd dat Albert Frankenhuis de aangewezen man is om daarop in te spelen en het bedrijf verder uit te bouwen.

Frankenhuis is al meer dan 30 jaar zelfstandig ondernemer. Hij heeft zo'n tien jaar een bedrijf gehad, dat hij verkocht heeft. Sindsdien is hij actief als bedrijfscoach. Daardoor heeft hij bij tal van organisaties in de keuken gekeken: van het MKB en gemeenten tot sociale werkplaatsen en maatschappelijke organisaties.

Hans en Caroline zijn erg blij dat ze in Frankenhuis een zeer ervaren opvolger gevonden hebben: "We zien dat de markt verandert en daar moeten we zo goed mogelijk op inspelen. Hoe gezond we als bedrijf ook zijn, dat betekent dat we stappen moeten maken, met extra activiteiten en nieuwe markten. We denken dat iemand als Albert hier meer toegevoegde waarde heeft, mede dankzij zijn ruime ervaring. Wij hebben depostBode weliswaar met heel veel energie opgebouwd, maar zien dat er in de volgende fase aanvullende kwaliteiten nodig zijn", zeggen de ondernemers.

Meer berichten