Foto: Audrey Tulkens

Kans op FOTY Award voor Osse onderneemster

OSS - De Osse onderneemster Suzanne Amijs (32) is doorgedrongen tot de finale van de Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards). Door in de voorronde voldoende stemmen en recensies te bemachtigen heeft de jury haar gekozen voor een plek in de finale.

Suzanne richtte op 22 februari 2016 Buro22 op, een managementbureau voor events en communicatie binnen de branches sport en entertainment. Twee branches die in de ogen van Buro22 onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en daarom zijn gebundeld in één organisatie.

Buro22 verzorgt (social) media en pr voor events en sporters, biedt eventmanagement en ontwikkelt creatieve eventconcepten. Zo organiseerde zij al een groot event in stadion de Kuip, was ze aanwezig met een aantal projecten tijdens de Olympische Spelen in Rio en verzorgde zij de pr en communicatie voor het succesvolle EK voetbal voor vrouwen.

De FOTY Awards is een jaarlijkse zoektocht naar de beste zzp'er of freelancer van Nederland. De winnaar van de FOTY Awards wordt bekendgemaakt op de Dag van de ZZP'er, op zaterdag 7 april 2018 in Amersfoort.

Kijk voor meer informatie over Buro22 op www.buro22.nl. Stemmen op Suzanne kan via de website www.fotyawards.com.

Meer berichten