De Rusheuvelcross is de zesde en laatste wedstrijd van de Geert Peters Crosscompetitie. Na deze wedstrijd worden de prijzen uitgereikt.
De Rusheuvelcross is de zesde en laatste wedstrijd van de Geert Peters Crosscompetitie. Na deze wedstrijd worden de prijzen uitgereikt.

Laatste Rusheuvelcross van het winterseizoen

OSS - Atletiekvereniging A.V. Oss '78 houdt zondag 25 februari 2018 de laatste cross van het winterseizoen: de Rusheuvelcross. Dit is de zesde en laatste wedstrijd van de Geert Peters Crosscompetitie.

Iedereen kan aan deze wedstrijd meedoen: leeftijd of ervaring spelen geen rol. Er is keuze tussen een korte afstand (ongeveer 5 kilometer) en een lange (ongeveer 10 kilometer). En voor de jongere crossfanaten is er een jeugdcross over verschillende afstanden.

Inschrijven voor de Rusheuvelcross kan tot een kwartier voor aanvang bij Clubhuis 'Baan 9' van A.V. Oss '78 aan de Rusheuvelstraat 49 in Oss. De 5 en de 10 kilometer starten om 10.00 uur. Junioren A starten om 10.00 uur, junioren B, C en D gaan om 11.00 uur van start en de pupillen starten om 11.30 uur. Deelname aan de cross kost voor zowel de lange als de korte cross 5 euro. De jeugdige crossers betalen 3 euro.

Uitslagen en prijzen
De uitslagen, het tussenklassement en alle overige informatie over de Geert Peters Crosscompetitie worden gepubliceerd op: www.avoss78.nl. Na deze wedstrijd worden de winnaars van alle categorieën bekend gemaakt en worden de prijzen uitgereikt.

Meer informatie over de Rusheuvelcross staat op de website van A.V. Oss'78.

Meer berichten