Profile Car & Tyreservice Oss aan de Reggestraat 20 is voorstander van een lokale economie die elkaar steunt. Foto: Google Streetview
Profile Car & Tyreservice Oss aan de Reggestraat 20 is voorstander van een lokale economie die elkaar steunt. Foto: Google Streetview
Oss Autostad

Profile Oss beloont hulp aan de lokale economie

OSS - Profile Car & Tyreservice Oss profiteert van de economische groei. Het gaat goed met het bedrijf. Profile Car & Tyreservice Oss waardeert de lokale ondernemers en heeft een speciaal kennismakingsaanbod voor zakelijke rijders in de buurt. Wie vóór 1 mei een afspraak maakt, krijgt een gratis carcheck en het uitlijnen van personen- en bedrijfswagens cadeau.

Lokale ondernemers ontvangen bij het maken van een afspraak een gratis uitgebreide carcheck. Hierbij worden onder meer schokdempers, stuurinrichting, wielophanging en de remmen gecontroleerd. Bij het uitlijnen van personen- en bedrijfswagens wordt het voertuig gemeten en afgesteld. Een goed uitgelijnde auto rijdt prettig, is beter bestuurbaar en bespaart brandstofkosten.

Niek Lafeber van Profile Car & Tyreservice Oss: "Wij merken dat lokale ondernemers graag zaken aan elkaar uitbesteden. Dat is niet alleen goed voor de lokale economie, maar ook voor de onderlinge relatie. Ondernemers in regio Oss kunnen bij ons terecht voor hun totale auto-onderhoud. Bovendien biedt Profile landelijke dekking en scoort het bedrijf hoog in de zakelijke markt op service en vakkundigheid."

Bij Profile Car & Tyreservice Oss zijn alle ondernemers met bedrijfsauto's of een compleet wagenpark welkom voor een reguliere onderhoudsbeurt of merkonderhoud, mét behoud van fabrieksgarantie.

Meer berichten