Dean (7) uit Oss met zijn onderscheiding en oorkonde. Hij kreeg die blijk van waardering voor zijn ambassadeurschap voor Stichting Opkikker uit handen van oprichter Ruud Sliphorst, ook op de foto.
Dean (7) uit Oss met zijn onderscheiding en oorkonde. Hij kreeg die blijk van waardering voor zijn ambassadeurschap voor Stichting Opkikker uit handen van oprichter Ruud Sliphorst, ook op de foto.

Ambassadeur Opkikker Dean (7) onderscheiden

OSS - Dean (7) uit Oss heeft onlangs, samen met zijn gezin, kunnen genieten van de speciale Ambassadeursdag in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem, aangeboden door Stichting Opkikker. Voor Dean werd deze dag extra bijzonder toen hij naar voren werd geroepen en de exclusieve Opkikkermedaille kreeg opgespeld, omdat hij zich zo inzet voor zijn zieke lotgenootjes.

Dean heeft in het verleden samen met zijn gezin een Opkikkerdag meegemaakt, omdat de ziekte veel impact heeft op het dagelijks leven van het hele gezin. Dean zet zich sindsdien in voor Stichting Opkikker als Opkikker ambassadeur. Op die manier hoopt hij ook andere gezinnen te kunnen helpen. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Dean werd zondag 22 april tijdens de ceremonie naar voren geroepen om de speciale Opkikkermedaille in ontvangst te nemen.

Opkikkerdag
In 2017 heeft Stichting Opkikker voor ruim 1.800 gezinnen met een langdurig ziek kind een Opkikkerdag georganiseerd. Langdurige ziekte vraagt van heel het gezin een enorm doorzettingsvermogen en een stukje afleiding op zijn tijd kan dan net dat beetje extra energie geven. Ambassadeurs van Stichting Opkikker zetten zich in, om ervoor te zorgen dat meer gezinnen de kracht van een Opkikkerdag kunnen beleven.

Als dank voor hun inzet, worden alle ambassadeurs ieder jaar uitgenodigd voor de Ambassadeursdagen, dit jaar in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. In totaal ontving Stichting Opkikker op zaterdag 21 en zondag 22 april ruim duizend gezinnen. Het weekend is voor de gezinnen een jaarlijks lichtpuntje en is volgens Opkikker een uitermate geschikt moment voor lotgenotencontact.

Stichting Opkikker is geheel zelfstandig en afhankelijk van zakelijk en particulier initiatief. Meer informatie over het werk van Stichting Opkikker staat op haar website.

Meer berichten