Een ticket voor het Babs!festival geeft toegang voor twee personen, zodat een vriend(in), maat, gabber of mattie of bro ook mee kan.
Een ticket voor het Babs!festival geeft toegang voor twee personen, zodat een vriend(in), maat, gabber of mattie of bro ook mee kan.

Babs!festival viert de vriendschap in Oss

OSS - De stad viert woensdag 9 mei de vriendschap met de derde editie van het Babs!festival in het parkje naast de Groene Engel. Behalve Babs van Balveren met Puur Babs, treedt er een gezelschap vrienden van Babs op. Samen smeden zij een mix van stijlen aaneen tot een afwisselend en vooral feestelijk muzikaal geheel.

Na de opening om 18.00 uur met een danceparty met Spendex Ballet door de dj's Manon en Simoon en diverse foodtrucks, begint het podiumfestival om 20.00 uur. Begeleidingsband Marc & Friends staat onder leiding van Marc van de Schoot. Daarmee treden de Ossenaar Mark Heesbeen op voor het nationale geluid, Frank Anthony die nog steeds wordt geïnspireerd door The King, Jeroen Princen van de feestband 'Vanavond niet schat' en de sopraan Christina Karnovics, voor de klassieke touch. De zeskoppige formatie 'In My Tree' tekent voor een portie country, blues en folk terwijl de flamboyante Alfonso de komische noot voor zijn rekening neemt.

Afterparty
De after party wordt verzorgt door de dj's Manon en Simoon die ook de opening voor hun rekenen nemen. Na middernacht kunnen de liefhebbers doorfeesten in de Groene Engel. Meer informatie over het Babs!festival en de verkoop van kaartjes staat op de website van het festival.

Meer berichten