Cover van de theatergids van Theater de Pas voor het seizoen 2018/2019. De voorstellingen zijn ook te vinden op www.de-pas.nl.
Cover van de theatergids van Theater de Pas voor het seizoen 2018/2019. De voorstellingen zijn ook te vinden op www.de-pas.nl.

Theaterbrochure van de Pas is uit

HEESCH - De nieuwe theaterbrochure van Theater de Pas is uit! Nog niet ontvangen maar wel nieuwsgierig naar ons theaterprogramma van seizoen 2018-2019? Vraag 'm nu aan via info@de-pas.nl of 0412-451634. Wilt u verzekerd zijn van een plaatsje bij uw favoriete voorstelling, bestel dan direct uw tickets via www.de-pas.nl. Hier vindt u het volledige programma online.

Theater de Pas biedt een aantrekkelijk en gevarieerd aanbod professionele theatervoorstellingen. Een mooi programma met bekende namen uit de Nederlandse theater- en muziekwereld aangevuld met jong talent. Een programma ook met extra aandacht voor regionale artiesten.

Het TheaterPASpoort biedt u een aantrekkelijke korting op de voorstellingen van Theater de Pas. U kiest vijf voorstellingen uit seizoen 2018-2019. Hiervoor betaalt u 75 euro. Ook houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van ons theater.

Uw tickets of uw theaterPASpoort voor seizoen 2018-2019 zijn te reserveren via de website van de Pas.

Meer berichten