Tocht met een missie; benefietstocht voor Sulaweesjes

OSS - Werkgroep 'Tocht met een Missie' uit Heesch houdt zondag 27 mei een fietstocht voor Sulaweesjes, een stichting die zich inzet voor kansarme kinderen in Indonesië. Deelnemers aan de benefietstocht rijden 30 of 45 kilometer door het landelijke gebied ten oosten van Heesch en Oss.

Nancy de Werd uit Heesch ondersteunt met haar stichting op Java basisschool Mutiarah Indah. Nancy heeft haar roots in Indonesië en zet zich sinds 2012 met haar stichting in om geld te verzamelen voor de school, de inrichting en voor leermiddelen. De school staat in Tangerang, 90 kilometer ten westen van Jakarta en biedt onderwijs aan veertig kinderen. Na recent nieuwbouw moet school kunnen groeien naar 120 kinderen in zes klassen. Veel kinderen hebben extra persoonlijke aandacht nodig omdat ze verwaarloosd zijn en traumatische ervaringen hebben.

De deelnemers aan de fietstocht kunnen 27 mei starten tussen 10.30 uur en 13.30 uur bij De Eijnderic in Heesch. Deelname kost 5 euro, 3,50 euro voor jongeren tot 18 jaar en 2 euro voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Meer berichten