Gepijlde zomerfietstocht vanuit Varsseveld richting Winterswijk
Gepijlde zomerfietstocht vanuit Varsseveld richting Winterswijk

Fiets3Daagse door de Maashorst

SCHAIJK - De Maashorstfiets3daagse rijdt van dinsdag 5 tot en met donderdag 7 juni door natuurgebied de Maashorst, over een route van 35 of 60 kilometer, onderweg voorzien van bezienswaardigheden en enkele rustpauzes.

De Maashorstfiets3daagse wordt dit jaar voor het derde achtereenvolgende jaar gehouden in het natuurgebied, dat volgens de organisatie een prettige omgeving is om te verblijven en te fietsen. Liefhebbers van fietsen hoeven tussen dinsdag 5 en donderdag 7 juni niet zelf op zoek naar een route, die wordt kant en klaar en gepijld aangeboden.

Rustige wegen en dorpjes
Alle deelnemers kunnen elke dag kiezen uit fietsroutes van 35 of 60 kilometer. Die afstanden zijn met pijlen aangegeven en vormen een route die natuur, cultuur en bezienswaardigheden van de streek combineert. Rustige wegen zijn gecombineerd met de passage van pittoreske dorpjes, dat maakt dat het voor iedere deelnemer plezierig fietsen. De routes zijn geschikt voor de gewone, elektrische of sportieve fiets, samen met het hele gezin, met buren, kennissen of individueel. Op de pauzeplaatsen zijn verfrissende drankjes en andere consumpties verkrijgbaar.

De start- en finishlocatie van de Maashorstfiets3daagse is het clubhuis van de Schaijkse TWC Ons Verzet, Feesterij de Potter aan de Schutsboomstraat 33 in Schaijk. Daar starten zowel de route van de 35 kilometer als de route van de 60 kilometer tussne 09.30 en 14.00 uur. Deelname kost 7,50 euro voor de hele driedaagse of 3 euro per dag.

Meer informatie staat op de website van de Maashorstfiets3daagse.

Meer berichten