Deelname voor leden van KMZ is gratis. Niet-leden betalen 12 euro. (foto: Kean Kuyf)
Deelname voor leden van KMZ is gratis. Niet-leden betalen 12 euro. (foto: Kean Kuyf) (Foto: Kean Kuyf)

Zomerrit Klassiek Mechaniek

Na de succesvolle Voorjaarsrit met ruim 100 deelnemers, luidt Klassiek Mechaniek Zeeland de zomervakantie op zondag 8 juli in met de Zomerrit. Deze keer met ondersteuning door leden van 'Aircooled VW De Peel'.

ZEELAND - Een mooie gelegenheid om met uw oldtimer, of exclusieve auto, wat mooie plekjes in het Brabantse, Limburgse en Gelderse land te ontdekken, waar je normaliter niet gauw zult komen!

Inschrijven kan tussen 10.15 en 11.15 uur, in het centrum van Zeeland bij Kwalitaria De Groot, Kerkstraat 48, 5411 BA in Zeeland. De start is om circa 11.30 uur.

Op de pauzeplaats kunt U eventueel genieten van een heerlijke pannenkoek om vervolgens uw weg te vervolgen richting het eindpunt, namelijk bij Het Zotte Zomerfestival, op het Landschapspark in Mill, waar naast allerlei attracties en muziek, ook geheel in stijl een Nostalgische Kermis is opgesteld!

Daar zijn op een speciaal gereserveerde parkeerplaats ook alle deelnemende oldtimers weer uitgebreid te bezichtigen en kunnen de deelnemers en andere belangstellenden, nog ruimschoots nagenieten met zicht op de oldtimers.

Voor meer informatie zie:

www.k-m-z.nl

Meer berichten