Robin werd verrast met een enthousiast onthaal en de cheque van 800 euro
Robin werd verrast met een enthousiast onthaal en de cheque van 800 euro (Foto: )

Een 'studieproof-kamer' voor geslaagde Robin

REEK/OSS - Het halen van je diploma is al een feestje op zich. Voor Robin Buijsse uit Reek werd de vreugde nog groter. Hij ontving onlangs uit handen van medewerkers van Rabobank Oss Bernheze een cheque van € 800,- ontvangen. Hiermee kan hij zijn 'studieproof-kamer' inrichten. Robin deed mee aan de Rabobank wedstrijd; Geslaagd ….en door!

Examenkandidaten konden zich tot 14 juni via Rabobank.nl/geslaagd aanmelden en aangeven welke keuze zij gingen maken na het behalen van hun diploma: reizen, studeren, op jezelf gaan of werken.

In elke categorie waren er prijzen te winnen. Rabobank helpt op deze manier jongeren bij de volgende stap om op eigen benen te staan, welke stap dit ook is.

Een reischeque, het collegegeld en de jobcoach zijn eenmalig landelijk uitgereikt. De prijs voor een 'studieproof-kamer' zijn aan 80 geslaagde scholieren, verspreid over het land, overhandigd. Rabobank Oss Bernheze mocht deze prijs dan aan Robin uitreiken.

Robin gaat technische geneeskunde studeren waar hij enorm veel zin in heeft. Hij gaat hiervoor op zoek naar een kamer en kan deze op basis van zijn wensen inrichten zodat hij er helemaal klaar voor is.

Meer berichten