Pracht langs de gracht bij Op naar Ravenstein.
Pracht langs de gracht bij Op naar Ravenstein.

Op naar Ravenstein, markt langs grachten

RAVENSTEIN - De vlooienmarkt 'Op naar Ravenstein' heeft zondag 2 september de drieëndertigste editie in het vestingstadje. Langs de stadsgrachten van Ravenstein staan honderden kramen met allerhande verkoopwaar en attracties voor kinderen.

De markt Op naar Ravenstein brengt traditiegetrouw elke eerste zondag van september sfeer en gezelligheid naar de vesting. "Op deze bijzondere markt met een gevarieerd aanbod kijkt u uw ogen uit", zegt mede-organisator John Verhoeven. "Niet voor niets staat deze markt bekend in de wijde omgeving. Er staan zo'n driehonderd kramen met een veelzijdig aanbod aan glas, aardewerk, boeken, poppen, muziekdoosjes en andere interessante waren. Ook aan de kinderen is weer gedacht; er is een speciale kindermarkt en voor hen zijn er speciale kinderattracties. 'Op naar Ravenstein' is bij uitstek de gezelligste buitenmarkt van Noordoost Brabant op een unieke locatie", aldus Verhoeven.

Op naar Ravenstein is voor bezoekers geopend van 09.00 uur tot 16.30 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid en het parkeren is gratis. Kinderen tot 12 jaar gaan gratis de markt, personen ouder dan 12 jaar betalen 3 euro toegang. De markt wordt georganiseerd met behulp van vele vrijwilligers en diverse verenigingen uit Ravenstein, waaronder Stichting Carnaval Ravenstein, Jeugdcarnaval, Scouting Ravenstein, Sinterklaascomité en het koor Mix of Music.

Meer info staat op de website van Op naar Ravenstein.

Meer berichten