Nieuwe groentewinkel opent in winkelcentrum Ussen

OSS - In Winkelcentrum Ussen is afgelopen week Groentewinkel De Koopman geopend. De groentezaak belooft hoge kwaliteit, veilingvers, grote keus en een lage prijs.

Filiaalmanager Olaf glimlacht: "We zitten al bijna 100 jaar in het vak. We weten hoe we moeten inkopen én waar we de lekkerste groenten en fruit vandaan kunnen halen. Zo hebben we een eigen merk citrus en staan we nauw in contact met telers. Onze winkel is misschien niet de mooiste, maar we leggen de focus graag uitsluitend op onze groenten en fruit en de kwaliteit daarvan. Zo is onze winkel 24/7 gekoeld om de versheid te blijven garanderen."

"Het assortiment is uitgebreid. Natuurlijk is er het basisassortiment", vertelt Olaf, "maar ook zijn er regelmatig vreemde exoten te vinden zoals kiwano of bamboe." Ook verkopen ze bij De Koopman veel soorten kruiden en pepertjes. Olaf: "Het fijne aan onze winkel is dat je bijna alles los kunt kopen. Zo betaal je nooit teveel en help je het milieu. En vergeet je boodschappentas niet!"

Ook voor de borrel heeft De Koopman lekkere dingen. "We verkopen kaas en zuidvruchten, zoals dadels en vijgen. Ook hebben we gedroogd fruit, noten, chocolade, tapas en olijven. Nederland eet steeds gezonder en gevarieerder. Daarom starten we hier in Oss: om te laten zien dat gezond eten niet duur hoeft te zijn!"

Meer berichten