Foto: H.Hoogenes
Computertip van DigiBuurt

DigiBuurt verruimt openingstijden

OSS - De 'computergoeroe's' van DigiBuurt Oss merken dat er veel behoefte is aan hulp voor computer, tablet en smartphone. Het digitale leslokaal is dagelijks van maandagmiddag tot en met vrijdagmorgen geopend, maar opent nu ook de deuren op maandagavond. Digibuurt Oss houdt bovendien zaterdag 6 oktober een open dag, om zich aan Oss te presenteren.

Zonder afspraak kunnen mensen met computerproblemen binnenlopen en informatie inwinnen, of met de laptop onder de arm vragen 'waarom dat 'ie zo raar doet'. Voor het laatste deel van 2018 breidt DigiBuurt die service uit met het openen op de maandagavond tussen 19.00 en 21.00 uur.

Om zich aan alle Ossenaren bekend(er) te maken, houdt DigiBuurt Oss zaterdag 6 oktober een open dag. Tussen 11.00 en 16.00 uur kan men een kijkje nemen in het leslokaal. Mensen die zich willen opgeven voor de computercursus kunnen dat ter plekke doen. Zij betalen dan geen inschrijfkosten en krijgen de eerste les gratis aangeboden.

DigiBuurt Oss vindt men in het gebouw van 'de Binnenstad' aan het Sint Barbaraplein. De computerservice kan extra vrijwilligers goed gebruiken. Wie het team van bijna veertig mensen wil versterken, kan bellen naar 0412 626 467 of meer info vinden op de website van DigiBuurt Oss.

Meer berichten