Foto: Hannie Visser

Praten over de koers in het Wielercafé

OSS - Op woensdag 28 november brengt het Brabants Wielercafé weer een avond vol wielerpassie en –cultuur met gasten als: oud-prof en VRT-commentator José de Cauwer, Mike Teunissen en anderen. Verder met de vaste columnist Jace van de Ven en muziek van huisband De Meet en The Local Beatles.

Mike Teunissen, net terug uit de Vuelta, voelt zich thuis in het veld en op de weg. In 2013 werd hij wereldkampioen veldrijden bij de beloften. Op de weg won hij in die categorie Parijs-Roubaix. De renner uit Rosmalen (geboren in Ysselsteyn en buurjongen van Peter Winnen) maakt eind van dit seizoen de overstap van Team Sunweb naar zijn 'oude' team LottoNL-Jumbo. Mooi, dat hij erbij is 28 november.

Verder is Jace van de Ven natuurlijk als vaste columnist met zijn avontuurlijkeverhalen weer van de partij. En met mooie beelden en muziek van huisband De Meet en The Local Beatles is een fijne wieleravond gegarandeerd.

De zaal gaat open om 19.15 uur en we beginnen om 20.00 uur. De kaartverkoop start op vrijdag 19 oktober 15.00 uur via internet:
https://www.groene-engel.nl/programma/lezing-debat/brabants-wielercafe/28-11-2018-20-00
en aan de kassa van Cultuurpodium Groene Engel, Kruisstraat 15 in Oss.
Toegangsprijs € 10,-

Het Wielercafé is met 350 plaatsen snel uitverkocht. Dus: wees er vlug bij!

Meer berichten