Foto:

Mark Tuitert komt naar Oss

OSS - Op woensdag 14 november zal de Expertmeeting van het Sport Expertise Centrum plaatsvinden. Het thema van de avond is 'De toekomst is al begonnen' en zal plaatsvinden op de Talentencampus Oss. De centrale hoofdsprekers zijn Mark Tuitert (olympisch kampioen schaatsen) en Koen Schobbers (professioneel E-sporter). Zij vertellen over hun carrières en werpen een blik op de toekomst van de sportsector. Ook is er gelegenheid tot netwerken op het innovatieplein, waar tevens diverse innovaties in de sportwereld te bewonderen zijn. De Expertmeeting is gratis toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Aanmelden kan via www.sport-expertise-centrum.nl/product/expertmeeting-2/

Mark Tuitert stond te boek als het grootste schaatstalent ter wereld en met een Europese titel allround in 2004 beleefde hij zijn internationale doorbraak. Daarna verliep zijn carrière niet vlekkeloos. Hij maakte de overstap van allrounder naar sprinter en hij vond in de 1500 meter zijn ideale afstand. Het echte hoogtepunt in zijn carrière bleef echter uit, totdat Tuitert op 20 februari 2010 in Vancouver de perfecte race schaatste op het perfecte moment. Met 1:45.57 werd hij olympisch kampioen op de 1500 meter. Na zijn actieve topsport carrière houdt Tuitert zich nadrukkelijk bezig met de toekomst van sport en bewegen. Zo heeft hij zijn eigen visie op sport en ondernemen en wil hij middels Fitchannel heel Nederland in beweging krijgen.

Naast een hapje en een drankje is er op het innovatieplein vooral aandacht voor innovatief ondernemen in de sportsector. Diverse ondernemers zullen hun artikelen demonstreren en het gesprek aangaan om van gedachte te wisselen over de toekomst van sport en bewegen.

Meer berichten