Logo publieksdag 3 nov
Logo publieksdag 3 nov (Foto: KNB)

Kijk, daar is de notaris; open dag bij drie kantoren

OSS - Drie notariskantoren in Oss en omgeving doen zaterdag 3 november mee met de landelijke publieksdag. Pinkse Philips Huberts Notarissen, De Vree en Van Drongelen Notarissen en Adviseurs en Barbara van Kampen, Notaris en Estate Planning openen hun kantoren om te laten zien wat ze doen. Tegelijkertijd krijgen drie lokale goede doelen de kans om zich aan de inwoners uit de regio te laten zien.

De landelijke publieksdag is een idee van de beroepsorganisatie KNB, een organisatie waar alle notarissen lid van zijn en die dit jaar 175 jaar bestaat. In de omgeving van Oss zijn de drie notariskantoren tussen 10.00 en 12.00 uur geopend voor nieuwsgierigen die willen weten wat de notaris nou eigenlijk doet. Mensen kunnen gratis vragen stellen en informatie inwinnen.

Tegelijkertijd laten de notariskantoren zien dat ze vanachter hun bureau's ook met een been in de samenleving staan, door lokale goede doelen de kans te geven om zich aan het publiek te presenteren. Bij Pinkse Philips Huberts Notarissen aan de Molenstraat laat Stichting Helpende Handen Oss zich zien. Bij De Vree en Van Drongelen, Notarissen en Adviseurs aan de Burg. van Erpstraat in Berghem presenteert Stichting Hulphond zich en Barbara van Kampen, Notaris en Estate Planning aan de Mgr. Van den Boerpark geeft Stichting Chaja een podium.

Meer berichten