Foto: Pixabay
Computertip van DigiBuurt

Oktober-update Windows 10

Microsoft begint opnieuw met het verspreiden van de Windows 10 Oktober 2018 Update. Door allerlei problemen werd de update al twee keer teruggetrokken. De Oktober 2018 Update voor Windows 10 brengt wat grotere en kleinere veranderingen naar pc's met Windows 10 erop.

De eerste versie kwam op 2 oktober uit. Microsoft verspreidt updates vaak in kleine 'plukjes'. De meeste mensen hadden hem dus nog niet eens toen de eerste problemen opdoken. Door een fout in de update verdwenen persoonlijke bestanden van sommige mensen.

De update werd ingetrokken en niet verder verspreid. Half oktober kwam er een tweede versie van de update. Daarna bleek bij sommige mensen het geluid het niet meer te doen. Ook deze update werd stopgezet. Deze week werd de derde versie gelanceerd. Ook hierin blijken wat problemen te zitten. Die zijn niet zo groot dus de update wordt gewoon verder verspreid.

Als uw pc aan de beurt is, krijgt u een melding in een apart venster te zien. Daar kunt u aanklikken of u verder wilt gaan met de installatie. De installatie kan even duren, dus wacht tot hij klaar is en volg eventuele instructies.

DigiBuurt in Oss is officieel leercentrum is van Seniorweb, gevestigd aan het Barbaraplein in Oss. Elke dag geopend en op maandag ook 's avonds. Meer info staat op de website van DigiBuurt.

Meer berichten