Foto:

Het smaakt naar meer bij Nelson City Resort Oss

Van de redactie

Full of Energy!

Nelson City Resort Oss heeft sinds de opening in 2016 grote stappen gemaakt. General Manager John Pellekaan kijkt positief terug op 2018 en gaat er met zijn team in 2019 nog harder tegenaan om alle gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Pellekaan is in zijn nopjes met de ontwikkeling die Nelson City Resort Oss doormaakt: “We zijn nu twee volle jaren open, maar we maken nog steeds stappen. Zowel de afdeling Sport als het hotel kenden een prima jaar."

"We hebben heel veel leuke en mooie dingen gedaan, ook op zakelijk gebied. Zo ontvingen we tijdens een sportdag voor een bedrijf uit Oss liefst vierhonderd gasten. En afgelopen november hadden we Olympisch schaatskampioen Mark Tuitert nog over de vloer tijdens de Expert-meeting van het Sport Expertise Centrum.”


Shared-dining

De beslissing om het concept van restaurant Mister Nelson aan te passen, bleek een schot in de roos. Pellekaan daarover: “We bieden nu een shared-dining-concept. De reacties daarop zijn erg positief en onze naamsbekendheid neemt ook toe omdat we bijvoorbeeld op festivals en andere plekken ook voor de catering zorgen."

"Veel mensen uit Oss en omgeving weten nu al dat je hier heerlijk kunt eten op een bijzondere manier. We zetten namelijk grote planken op tafel die vol liggen met lekkere gerechtjes die je samen deelt. Zo ontstaat er een mooie interactie aan tafel en wordt uit eten gaan een nog smaakvollere en leukere belevenis.”

Top Oss

De voetballers van Top Oss zijn door de aanwezigheid van het stadion natuurlijk vaste gast bij Nelson City Resort Oss. Pellekaan volgt hun verrichtingen dan ook op de voet: “En natuurlijk zijn we mede door de goede prestaties dit seizoen een meer dan trotse sponsor. In dat kader verleenden we ook onze medewerking aan een tv-programma dat onder meer wordt opgenomen in onze keuken. De spelers en technische staf koken daar hun favoriete gerecht met onze chef om het vervolgens ook samen op te eten en worden ondertussen geïnterviewd."

"Dat is een hele mooie samenwerking geworden tussen Nelson City Resort Oss, Top Oss en Vidox Media. Vanaf januari is die vijfdelige serie te zien op social media.”

Nelson City Resort Oss is een van de vijf vestigingen van de City Resort Hotels-keten: vijf prachtige hotels in Leiden, Helmond, Oss, Sittard en Mill waar je letterlijk energie van krijgt!

De slogan is dan ook niet voor niets: Full of Energy! En dat is iets waar Pellekaan en zijn team ook in 2019 genoeg van hebben: "We gaan er dit jaar nog harder tegenaan om alle gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen."

Meer berichten