Afbeelding ter illustratie
Afbeelding ter illustratie

Try-out Sports! gaat door in tweede helft van schooljaar

OSS - In de eerste helft van het schooljaar hebben ruim vijfhonderd kinderen meegedaan aan Try- out Sports bij 45 verschillende sportverenigingen. In samenwerking met alle sportverenigingen in de gemeente Oss is het gelukt om ook voor de tweede helft van het schooljaar een cursusaanbod samen te stellen. Daarmee kunnen alle basisscholieren in de gemeente Oss zich nog inschrijven voor dertig verschillende cursussen.

Een cursus bestaat uit minimaal vier lessen en kost 10 euro per deelnemer. De diversiteit binnen de cursussen is groot, van cricket tot krav maga en van streetdance tot kanoën. Ook als je liever een racket of batje vasthoudt kun je terecht bij Try-out Sports. En wie je liever de natuur ingaat, kan zich inschrijven voor de scouting. Zo kunnen kinderen laagdrempelige manier ontdekken waar hun passen ligt. Ook voor wie al lid van een vereniging is, kan een 'kijkje bij de buren' voordelig zijn. Zo ontwikkelen ze nieuwe vaardigheden die ze bij de huidige sport goed kan gebruiken.

Inschrijven voor één of meerdere cursussen kan via de website van het Sport Expertise Centrum. Op die website kan men cursussen opzoeken, ervoor inschrijven en direct betalen via iDeal. Na het betalen ontvangt men via de mail een bevestiging, is de inschrijving compleet en kunnen de kinderen de nieuwe sport of activiteit uitproberen.

Meer berichten