'Muifelbrouwer' Martin Ostendorf (rechts), juichend bij zijn eigen ketels.   Zaterdag 16 februari worden ze officieel in gebruik genomen.
'Muifelbrouwer' Martin Ostendorf (rechts), juichend bij zijn eigen ketels. Zaterdag 16 februari worden ze officieel in gebruik genomen. (Foto: )

Muifelbrouwerij opent eigen ketels

OSS - Na 12,5 jaar van bieren ontwikkelen, huurbrouwen, biermerken bouwen en een crowdfundcampagne neemt de Muifelbrouwerij zaterdag 16 februari officieel haar eigen ketels in gebruik. Een 'special guest' verricht om 15.00 uur de openingshandeling tijdens de open dag die tussen 12.00 en 21.00 uur gehouden wordt.

Een dag later is de 'chill- dag' en is de brouwerij aan de Vikingenweg 5 geopend tussen 12.00 en 18.00 uur. Tijdens het openingsweekend presenteert de Muifelbrouwerij een nieuw bier: Nummer Een. Dat is het allereerste bier dat in de eigen installatie is gebrouwen. Ook de andere bieren kunnen tijdens het weekend geproefd worden. Een hapje van de bbq wordt voorzien door de Bergse foodtruck 'Braai & Snaai'. De toegang is gratis.

Meer berichten