Het thema 'oud' kan op verschillende manieren worden ingevuld. Zo kan je een nieuwe foto ook oud laten lijken. Foto: Edward Aghina
Het thema 'oud' kan op verschillende manieren worden ingevuld. Zo kan je een nieuwe foto ook oud laten lijken. Foto: Edward Aghina (Foto: Edward Aghina)

Ravensteinse Fotodagen met 'ouderwets' thema

RAVENSTEIN - De inschrijving voor de Ravensteinse Fotodagen zijn geopend en het thema van de fotowedstrijd is dit jaar 'oud'. Volgens de organisatie zijn er in en rond Ravenstein legio mogelijkheden om binnen dit thema te fotograferen.

Het gebied waar de foto's voor de fotowedstrijd gemaakt kunnen worden zijn de plaatsen van de oude gemeente Ravenstein. Amateurfotografen kunnen zich tot en met zondag 31 maart inschrijven om tussen maandag 15 april tot en met zaterdag 18 mei een 'oude' foto op de gevoelige plaat te leggen. De aftrap van de Ravensteinse Fotodagen is op zondag 14 april, tegelijkertijd met de opening van de Poëzieroute die ook het thema 'Oud' heeft.

Bij de fotowedstrijd hoort een expositie, die van zaterdag 29 juni tot en met zaterdag 24 augustus te zien is in het Raadhuis van Ravenstein. Op zondag 25 augustus wordt de wedstrijd afgesloten met de

Inschrijven kan via de website ravensteinsefotodagen.com.

Meer berichten