De eerste verdieping van Nelson City Resort Oss wachtte al een tijdje op een invulling. Die krijgt ze met de komst van 23 hotelkamers.
De eerste verdieping van Nelson City Resort Oss wachtte al een tijdje op een invulling. Die krijgt ze met de komst van 23 hotelkamers. (Foto: )

Nelson City Resort Oss gaat stevig uitbreiden

OSS - Nelson City Resort Oss krijgt er binnenkort 23 hotelkamers bij. De achttien 'de luxe'-kamers, de superior 'de luxe'-kamer en vier juniorsuites worden in juli in gebruik genomen.

General manager John Pellekaan is opgetogen over de uitbreiding van zijn hotel: "We zijn hier begonnen met 37 'de luxe'-kamers op onze tweede etage maar het loopt zo goed dat er behoefte is aan uitbreiding. Daarmee is altijd al rekening gehouden en nu is het dan zover. De 23 nieuwe kamers komen op de eerste etage. De achttien 'de luxe'-kamers worden hetzelfde uitgevoerd als de kamers die we al hebben. De superior-kamer heeft als extraatje een bad. De suites beschikken over een woonkamer, kitchenette en apart slaapgedeelte."

Daarmee is Nelson City Resort Oss beter in staat om grotere groepen te ontvangen. Pellekaan daarover: "Met de aanwezigheid van het voetbalstadion van TOP Oss en alle andere sportfaciliteiten is dat met name voor sportteams interessant. Deze uitbreiding biedt ons veel meer mogelijkheden. Er is ook steeds meer vraag vanuit de zakelijke markt. Daar spelen wij nu op in."

Meer berichten