Foto: Pixabay

Schoolvoetbaltoernooi als landelijke voorronde

OSS - Het Sport Expertise Centrum houdt donderdag 7 en vrijdag 8 maar het jaarlijkse Schoolvoetbaltoernooi, tegelijkertijd de lokale voorronde van het landelijke KNVB Schoolvoetbaltoernooi. Kinderen uit groep 5 en 6 (donderdag) en groep 7 en 8 (vrijdag) kunnen zich als team inschrijven. Op beide dagen wordt zowel een jongens- als een meidentoernooi georganiseerd op de velden van de Talentencampus Oss.

De officiële spelregels van de KNVB worden ook tijdens deze lokale voorronde toegepast. De wedstrijden van groep 5 en 6 zullen gespeeld worden op een kwart veld, met teams van zes spelers. Op de vrijdag spelen de teams van groep 7 en 8 op een half veld, waarbij de teams bestaan uit acht spelers. Inschrijven voor het toernooi kan tot en met zondag 24 februari via sport-expertise-centrum.nl.

De kantine van sv TOP is tijdens het hele toernooi geopend. M2Wear is sponsor van de lokale voorronde en heeft voor de deelnemende teams een aanbod voor teamshirts. M2Wear maakt shirts voor 8,95 euro per stuk met opdruk van de teamnaam en rugnummer.

Randprogramma
Tijdens het toernooi wordt er ook aan de niet-deelnemende broertjes en zusjes gedacht. Op de Talentencampus is op beide dagen een programma met side-events. Gedurende de hele dag worden diverse soorten clinics aangeboden. Dit programma wordt binnenkort bekend gemaakt via de website en de sociale media van het Sport Expertise Centrum.

Meer berichten