Op Buitenspeeldag zijn auto's in sommige straten niet welkom, zodat er ruimte is voor kinderen om veilig te spelen zoals op deze foto in Oldebroek.
Op Buitenspeeldag zijn auto's in sommige straten niet welkom, zodat er ruimte is voor kinderen om veilig te spelen zoals op deze foto in Oldebroek. (Foto: Goed Bezig Oldebroek)

Infoavond over Buitenspeeldag

OSS - ONS welzijn houdt dinsdag 26 februari een informatieavond om uitleg te geven over de buitenspeeldag op woensdag 12 juni. De avond is van 19.30 tot 21.30 uur in het Anton Jurgenshuis aan de Schadewijkstraat 6.

Op woensdag 12 juni is het Landelijke Buitenspeeldag. In heel Nederland worden dan straten afgesloten, zidat kinderen een echte speelstraat krijgen. Ook is dit een actiedag voor een veilig en kindvriendelijk verkeer.

Tijdens de informatieavond krijgt men informatie over de vergunningaanvraag, de verzekering en kan men ervaringen uitwisselen. Wie zich op tijd aanmeldt voor de informatieavond, krijgt informatie en het vergunningsaanvraagformulier van tevoren opgestuurd. Dat formulier kan men dan ingevuld naar de avond meenemen. De formulieren van de buitenspeeldag kan men ook downloaden via de website: www.ons-welzijn.nl.

Meer berichten