De hardloopcursus kan ook als voorbereiding dienen voor de hardloopwedstrijd De Maasdijk op zaterdag 15 juni.
De hardloopcursus kan ook als voorbereiding dienen voor de hardloopwedstrijd De Maasdijk op zaterdag 15 juni. (Foto: )

Cursus 'Ik Begin met Hardlopen' bij AV Oss'78

OSS - Atletiekvereniging AV Oss'78 begint medio maart met de hardloopcursus 'Ik Begin met Hardlopen', voor iedereen die wil starten met hardlopen zonder geblesseerd te raken. De cursus kan ook als voorbereiding op hardloopwedstrijd De Maasdijk op zaterdag 15 juni kunnen zijn.

De cursus leert deelnemers na 13 weken een halfuur onafgebroken en ontspannen te hardlopen in eigen tempo. In een groep trainen ze één keer per week onder begeleiding en één keer zelfstandig met een trainingsschema. Deelnemers krijgen tips over blessurepreventie, kleding, schoeisel en voeding.

De groepstrainingen zijn bij AV Oss '78 op Sportpark de Rusheuvel donderdagen van 19.00 tot 20.30 uur (start op 14 maart) of zaterdagen van 09.00 tot 10.30 uur (start op 16 maart). Deelname kost 49 euro, maximaal dertig deelnemers per hardloopgroep. Aanmelden kan per e-mail naar IBMH@avoss78.nl, met naam, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en voorkeur voor trainingstijdstip. Voor meer info kan men contact opnemen met Ruud Scholte van AV Oss'78 via 06-373 012 02.

Meer berichten