Anneke van Giersbergen is de eerste artiest die Bourgondival Van Streek bekendgemaakt heeft.
Anneke van Giersbergen is de eerste artiest die Bourgondival Van Streek bekendgemaakt heeft. (Foto: )

Anneke van Giersbergen op Bourgondival Van Streek

OSS - Boer Spierings aan de Oijenseweg verandert zaterdag 1 juni zijn erf met beesten in een werf voor feesten tijdens de derde editie van het Bourgondival Van Streek. Daar kan men streekproducten proeven, die het beste smaken bij streekmuziek. Daarom is Anneke van Giersbergen, voormalig zangeres van The Gathering, gevraagd om het festival op te luisteren.

Anneke van Giersbergen is de eerste artiest van de line-up die Van Streek bekendmaakt. Ze is in de streek bekend van haar optredens met haar toenmalige Osse band The Gathering, maar ook ver buiten de provincie- en landgrenzen is ze te aanschouwen. Zo toerde ze met haar huidige band Vuur de hele wereld rond en is ze op dit moment bezig met haar theatertour 'Inchecken', die ze onlangs naar Oss bracht in Theater De Lievekamp.

Kaartverkoop
Een toegangskaartje voor de komende editie van Bourgondival Van Streek kost in de voorverkoop 7,80 euro, inclusief 30 cent administratiekosten. De voorverkoop is inmiddels in volle gang. Vanaf 1 mei zijn er kaarten te koop bij Derijks en Boer Spierings. Als er nog kaarten beschikbaar zijn, worden die aan de dagkassa à 10 euro verkocht.

Meer info over het festival en de kaartverkoop staat op www.vanstreek-oss.nl.

Meer berichten