De kaartverkoop voor het Brabants Wielercafé start binnenkort. Wees er snel bij, want de zaal is gauw vol.
De kaartverkoop voor het Brabants Wielercafé start binnenkort. Wees er snel bij, want de zaal is gauw vol.

Start kaartverkoop Wielercafé met Gert Jakobs en Elis Ligtlee

OSS - De volgende editie van het Brabants Wielercafé op woensdag 8 mei brengt onder andere Gert Jakobs, Elis Ligtlee en Björn van der Doelen naar Groene Engel. De kaartverkoop voor het evenement start vrijdag 29 maart.

Gert Jakobs is oud-wielrenner en bekend analist. Hij fietste altijd in dienst van de ploeg. De superknecht is een kopman als het gaat om het analyseren van de koers. Daarover én over zijn leven vol hoogte- en dieptepunten weet hij met passie, motivatie en humor te vertellen.

Elis Ligtlee werd in 2016 in Rio Olympisch kampioen op het onderdeel keirin bij het baanwielrennen. Daarnaast grossierde zij in gouden, zilveren en bronzen medailles op WK's en EK's. Na ups en downs miste Elis echter steeds meer het plezier en de motivatie om op topniveau te presteren. Met opgeheven hoofd neemt ze afscheid van de sport.

Muziek is er van oud-profvoetballer en americana-artiest Björn van der Doelen. Naast het spelen muziek schuift Björn aan voor verhalen en anekdotes. Vaste columnist is Jace van de Ven.

Kaarten zijn vanaf vrijdag 29 maart om 15.00 uur te koop via de website van Groene Engel. De toegang kost 10 euro. Het Brabants Wielercafé begint woensdag 8 maart om 20.00 uur.

Meer berichten