Leest u onze krant graag en wilt u met ons meedenken en uw mening geven over allerlei zaken? Meld u zich dan aan bij ons lezerspanel.
Leest u onze krant graag en wilt u met ons meedenken en uw mening geven over allerlei zaken? Meld u zich dan aan bij ons lezerspanel. (Foto: )

Denk en praat met ons mee

Wat vindt u van de leefbaarheid van uw stad of dorp? Wordt de krant bij u goed bezorgd? Wat vindt u de leukste onderwerpen om te lezen? Zo maar enkele vragen waarvan wij benieuwd naar de antwoorden zijn. Als lid van ons lezerspanel kunt u ons van die antwoorden voorzien én meedenken en meepraten met onze kranten.

Door lid te worden van ons lezerspanel (wij noemen het Mediapanel), kunt u een bijdrage leveren aan de verbetering van zowel de dagbladen als de huis-aan-huiskranten die wij als de Persgroep uitgeven. Wij kunnen u vragen stellen over bijvoorbeeld redactionele zaken, over de bezorging van de krant, over hoe u de krant of andere nieuwsmedia gebruikt of over advertentiecampagnes. Daarnaast doen we regelmatig onderzoek over bepaalde (actuele) thema's, zoals auto's, cultuur en (zorg)verzekeringen. Ook kunnen we u benaderen met vragen over uw eigen stad of dorp, zodat wij daar weer artikelen over kunnen schrijven.

Wilt u ook meedenken en meepraten met onze krant? Dat kan. Meld u zich dan aan voor het Persgroep Mediapanel? Ga naar de website van deze krant en klik op de banner 'uw mening is belangrijk'. U krijgt dan uitgebreid uitleg over het panel. Bij interesse kunt u zich vervolgens online inschrijven. We hopen u snel te begroeten in ons panel, want wij luisteren graag naar wat u te zeggen heeft!

Meer berichten