Foto:

De eerste Car Boot Sale Oss in een reeks van vele

OSS - Als de eerste voorjaarskriebels de kop opsteken en de garage-en zolderopruimingen begonnen zijn, dan is het weer tijd voor het bekende spektakel Car Boot Sale aan de Geffense Plas in Oss. De tweedehandsmarkt op de laatste zondag van maart is de eerste in een reeks van zeven openluchtverkopen.

De Car Boor Sale is zondag 31 maart een evenement waar verkopers en kopers elkaar vinden aan een natuurgebied waar het goed toeven is. Bezoekers kunnen er snuffelen tussen de meest uiteenlopende spullen die op deze kofferbakmarkt worden aangeboden. Mede door de grote naamsbekendheid en uitgebreide promotie trekt de Car Boot Sale niet alleen zijn publiek uit heel Nederland maar ook uit Duitsland en België.

Het principe van de Car Boot Sale is vrij eenvoudig. Verkopers melden zich aan via www.carbootsale.nl. Na het verkrijgen van een deelnemersnummer per e-mail kunnen ze 's morgens op de dag van de Car Boot Sale tussen 07.00 uur en 08.00 uur het terrein op. Ze stallen hun spullen uit op een meegebrachte tafel of grondzeil en de verkoop kan beginnen.

De volgende data zijn 21 april, 19 mei, 9 juni, 30 juni, 4 en 25 augustus en 22 september. De toegang kost 2,50 euro per persoon, kinderen tot en met 12 jaar gaan gratis het terrein op. Parkeren is gratis. Meer info staat op www.carbootsale.nl.

Meer berichten