Aankondiging Passion Oss
Aankondiging Passion Oss (Foto: Bruno Tunderman)

The Passion in Oss

OSS - 'The Passion' is inmiddels een begrip in Nederland: het paasverhaal, uitgevoerd door bekende artiesten en verteld aan de hand van bekende popnummers. Dit jaar vindt de nationale uitvoering plaats in Dordrecht. Maar Ossenaren kunnen dit jaar ook dichterbij terecht, in het centrum van Oss.

Een aantal kerken in Oss spelen een kleinschalige versie van 'The Passion' op de Heuvel op de vooravond van Paaszondag, op zaterdag 20 april. Het Paasverhaal dat wordt verteld, wordt ondersteund door scènes die zijn opgenomen in de omgeving van Oss. Het geheel wordt ondersteund door een live band die bekende Nederlandse popmuziek speelt. Ook zal er een dans worden uitgevoerd en zal er een lichtgevend kruis zijn zoals bekend van televisie.

Gekoppeld aan Oss
"Natuurlijk kunnen wij niet tippen aan de kwaliteit en omvang van de landelijke uitzending", vertelt initiatiefnemer Bruno Tunderman. "Maar we gaan wel een mooi en afwisselend programma neerzetten dat echt aan Oss gekoppeld is. En dat is uniek."

De 'Osse' Passion wordt zaterdagavond 20 april tussen 19.00 en 20.30 uur op de Heuvel in het centrum van Oss gespeeld. De toegang is gratis. Voor meer informatie kan men terecht bij Bruno Tunderman via 06-53807467. De Osse Pasion is een initiatief van Evangelische gemeente CrOsspoint. Meer info daarover staat op de website www.kerkinoss.nl.

Meer berichten