Nu is het er nog groen, maar binnenkort wordt de wijk Piekenhoef uitgebreid met bouwkavels waar men zelf een huis kan bouwen.
Nu is het er nog groen, maar binnenkort wordt de wijk Piekenhoef uitgebreid met bouwkavels waar men zelf een huis kan bouwen. (Foto: )

Kavels voor zelfbouwen in Berghem in verkoop

BERGHEM - De gemeente Oss doet vanaf maandag 6 mei vijftien kavels in de verkoop waarop mensen hun eigen huis kunnen bouwen in de Piekenhoef en aan de Osseweg in Berghem.

De grootte van de kavels varieert tussen de 620 en 958 vierkante meter, met prijzen vanaf 169.330 euro tot 225.675 euro exclusief btw. Men kan de inschrijfformulieren voor de verschillende locaties vanaf maandag 6 mei om 10.00 uur downloaden op de site www.woneninoss.nl, opvragen via email bij zelfbouwcoach@oss.nl of ophalen bij de receptie van het gemeentehuis Oss. De formulieren voor de kavels in de Piekenhoef kunnen tot vrijdag 17 mei 12.00 uur in bij de receptie van het gemeentehuis Oss ingeleverd worden. Mailen mag ook naar zelfbouwcoach@oss.nl. Meer informatie over de wijk staat op www.wonenindepiekenhoef.nl.

Het kavel aan de Osseweg van 958 vierkante meter wordt per opbod verkocht. De minimum biedprijs is 270.000 euro. Hiervoor moet het inschrijfformulier met bieding op vrijdag 17 mei voor 12.00 uur ingeleverd zijn bij Pinkse Philips Huberts notarissen, Molenstraat 46 in Oss. Een overzicht van de beschikbare bouwkavels staat op de website www.woneninoss.nl/zelfbouw.

Meer berichten