De fietsers van TWC De Voorsprong rijden sinds dit seizoen rond in nieuwe kledij. Misschien heb je ze al eens zien fietsen?
De fietsers van TWC De Voorsprong rijden sinds dit seizoen rond in nieuwe kledij. Misschien heb je ze al eens zien fietsen? (Foto: )

TWC de Voorsprong voor seizoen 2019 in nieuwe kleding gestoken

HEESCH - Vlak voor het begin van het nieuwe seizoen 2019 zijn de leden van TWC de Voorsprong uit Heesch in het nieuw gestoken. Deze keer in wat donkerdere setting, maar nog wel in overeenstemming met de clubkleuren rood-wit-zwart. Inmiddels rijdt men al weer zo'n vier weken rond in de nieuwe outfit met sponsors erop.

Wie zondag 's morgens rond 07.45 uur op het plein voor het gemeentehuis in Heesch kijkt, kan zich verbazen over de hoeveelheid wielrenners die zich in betrekkelijk korte tijd verzamelt. Het is
het verzamelmoment voor de diverse groepen fietsers, ieder met zijn eigen snelheid en afstand om met elkaar een tocht te fietsen.

Sponsors 
Voor de club zijn er deze keer een vijftal sponsoren bereid geweest om de wielerkleding mede te financieren. Wielerhuis de Meulenreek, Van de Akker Zonwering, OOB adviseurs en accountants, Theo Wijnen Schilderwerk en B't Tunneke hebben geholpen om de wielerclub voor de komende vijf jaar van kleding te voorzien. Behalve financieren, hebben de sponsors ook geholpen bij het proces om de nieuwe kleding uit te zoeken en te laten bedrukken. Samen met de kledingcommissie is een ontwerp gemaakt en tot leven gebracht.

Vutters
TWC de Voorsprong telt zo'n honderdveertig leden, onder wie vijfentwintig dames. In het weekend worden er per groep, op indeling van gemiddelde snelheid, in het seizoen tussen maart en oktober tochten gefietst op de zaterdag en op de zondag. Verzamelen doen de leden op het plein voor het gemeentehuis in Heesch. Een 'splintergroepering' is sinds vorig jaar binnen de club ontstaan: 'de Vutters'. Die rijdt ook op de woensdagmorgen in het fietsseizoen een tocht van kleine 100 kilometer met elkaar, ook vertrekkend vanaf het plein voor het Heesche gemeentehuis.

Meer informatie
TWC de Voorsprong heeft een website, waarop de fietsclub de leden en niet-leden informeert over de zaken die spelen in de club, zoals het programma van fietstochten, informatie over lidmaatschap, de verschillende groepen en foto's van speciale gelegenheden. De website van de wielerclub is te bezoeken op www.twcdevoorsprong.nl

Meer berichten