Een eerdere editie van AktiePop
Een eerdere editie van AktiePop (Foto: )

Gouden editie AktiePop

LITHOIJEN -  Met een jubileumeditie van AktiePop op zaterdag 18 en zondag 19 mei komt de viering van het 50-jarige jubileum van Stichting AktieFix tot een muzikaal hoogtepunt.

Op het Prelaat van den Bergplein in Lithoijen is zaterdag van 19.00 tot 20.30 uur een reünie voor iedereen die zich in de afgelopen 50 jaar heeft ingezet voor AktieFix, oud-leden en hun ouders. Aansluitend begint het festival AktiePop, met op zaterdag op het poppodium Band with Benefits, DJ John Schuijers en dj-act The Allstarz. Op zondag staat Dude Kids, BZB, DJ Menno, Rattle Snake Shake, Dansado en de Feestneger, Story en DJ John Schuijers op het poppodium. Kaarten voor de zaterdagavond zijn à 10 euro te koop via www.aktiepop.nl, zondag is de toegang gratis.

Bakwedstrijd
Omdat bij een feestje taart hoort, houdt AktiePop een bakwedstrijd. Thuisbakkers kunnen zondag om 10.45 uur een zelfgebakken taart meenemen en die door Christian van Christian Chocolaterie laten beoordelen op smaak, creativiteit en originaliteit. De winnaar krijgt een masterclass bonbons maken. Aanmelden kan via info@aktiefix.nl.

Meer berichten