D'n Ossekop van de Muifelbrouwerij, één van de deelnemende partijen van Pruuven.
D'n Ossekop van de Muifelbrouwerij, één van de deelnemende partijen van Pruuven.

Bier, wijn en hapjes op nieuw festival Pruuven

OSS - Speciaal voor de mensen die van een bourgondische levensstijl, lekker eten en drinken houden, is het nieuwe festival Pruuven op touw gezet. In het Jan Cunen Park vloeit vrijdag 7 juni het speciaalbier van verschillende lokale brouwerijen, is er wijn te proeven en staan de hapjes klaar. Geboren uit een passie voor genieten, presenteert het festival een vrijdagmiddag en -avond met lokale brouwers en ondernemers die maar wat graag hun passie voor smaak met Oss delen.

Deelnemers aan het festival zijn Muifelbrouwerij, Jantjes Bieren Uden, Brouwerij De Kluys, Brouwerij der Verlanghe, Thissens Brouwerij Lith, Berne Abdijbier, Brand Bier, Wilskracht Stadsbrouwerij Ravenstein, Brouwerij Wijchense Schone, KraftBier, Wijnhandel van Helden, Maasland Thuisbrouwers Genootschap, Lets Toast, Croquetterette, Café Cunen, Café Bellevue en Qualawaai. Zij presenteren tussen 16.00 en 23.00 uur hun bier, wijn en hapjes die de smaakpapillen moeten prikkelen.

Kaartjes voor het proeffestival Pruuven zijn te koop bij Wijnhandel van Helden, Museum Jan Cunen, Aqua Rainbow of via de website van Pruuven. Kaarten kosten 10 euro per stuk. Daarvoor krijgen bezoekers een speciaal glas en de eerste twee consumptiemunten, ter waarde van 2,50 euro.

Meer informatie en de kaartverkoop is te vinden op de website van het bourgondische evenement.

Meer berichten