Foto:

MTC De Stamrijders houdt avondvierdaagse op motor

OSS - Motorclub De Stamrijders uit Oss houdt dinsdag 2, woensdag 3, donderdag 4 en vrijdag 5 juli de vierendertigste editie van de motor-Avondvierdaagse. Met elke avond een route naar een andere windrichting over binnenwegen door het Brabantse en Gelderse landschap. Inschrijven kan per dag.

De routes zijn dagelijks zo'n 115 kilometer lang, met halverwege een pauzeplaats met stempelpost. Op die pauzeplaats krijgen de motorrijders en bijrijders een consumptie aangeboden om even bij te tanken. Na terugkomst biedt het terras bij MTC De Stamrijders de mogelijkheid om met elkaar na te genieten en de ritten te bespreken. Ook hierbij krijgen de (bij)rijders een versnapering van de Osse motorclub of een van hun sponsors.

Iedereen met een motorfiets kan met de motor-Avondvierdaagse van MTC De Stamrijders meerijden, en gerust vrienden en kennissen meenemen. Op de website van de Stamrijders is een inschrijfformulier te vinden. Die kan men uitprinten, invullen en meenemen naar de startlocatie van de tocht aan de Aengelbertlaan 60 in Oss. Inschrijven kan daar dagelijks tussen 18.00 en 19.30 uur. Deelname kost 7 euro per rijder en 3 euro per bijrijder. Routes zijn verkrijgbaar voor Garmin en TomTom.

Meer info staat op de website www.stamrijders.nl.

Meer berichten