Veel kinderen kijken jaarlijks uit naar de Kindervakantieweek, maar dan moeten er wel voldoende vrijwilligers zijn.
Veel kinderen kijken jaarlijks uit naar de Kindervakantieweek, maar dan moeten er wel voldoende vrijwilligers zijn. (Foto: )

Zonder hulp, geen vakantie voor kids

OSS - Kindervakantiewerk KAKO is naarstig op zoek naar vrijwillige medewerkers voor de kindervakantieweek van maandag 15 tot en met vrijdag 19 juli. Als die niet gevonden worden, kunnen sommige aangemelde kinderen niet meedoen.

Nog niet alle aangemelde kinderen kunnen meedoen met de Kindervakantieweek van het KAKO deze zomer. Er is een wachtlijst omdat er nog niet voldoende vrijwilligers zijn. Om de 'Toffe Toverweek' goed te laten verlopen is onder andere nog groepsleiding nodig. Per twaalf kinderen zijn twee of drie volwassenen of 16-plussers nodig. Ook een fotograaf, iemand die een film maakt van de week, bezetting van de keukenwagen, crèche hulp, nachtwachten voor de bewaking en een chauffeur voor de boodschappen staan nog op de dringende verlanglijst van het KAKO.

Wie het leuk vindt om een van deze taken in te vullen, kan zich aanmelden en er veel kinderen een plezier mee doen. Dat gaat het best via de knop 'vrijwilligers' op de website van KAKO www.kako.nl. Daar staat ook alle informatie over de taken. Als dat niet lukt, is er ook het telefoonnummer 06-83402642.

Meer berichten