Sportief Wandelen is meer dan een wekelijks wandelingetje
Sportief Wandelen is meer dan een wekelijks wandelingetje (Foto: )

AV Oss'78: Sportief Wandelen start in september

OSS - Sportief Wandelen bij A.V.Oss`78 is de ideale activiteit voor iedereen die fit wil blijven en gezellig samen met anderen zijn conditie wil verbeteren of op peil wil houden. Het nieuwe wandelseizoen start op maandag 2 en woensdag 4 september met kennismakingslessen waarin alle onderdelen van Sportief Wandelen aan bod komen.

Sportief Wandelen is meer dan een wekelijks wandelingetje: er wordt onder leiding van gediplomeerde trainers ook gewerkt aan het verbeteren van conditie, houding en techniek. De trainers zorgen voor een verantwoorde trainingsopbouw, waardoor de kans op blessures gering is.


Er is keuze uit trainingsgroepen op twee verschillende niveaus: maandagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur voor wie een stevig tempo aan kan en woensdagmiddag van 15.00 uur tot 16.00 uur voor wie het wat rustiger aan wil of moet doen.

Voor meer informatie kijk op www.avoss78.nl of bel Gerard Vlaardingerbroek (0412-650394) of Jan Toirkens (0412-632805) voor informatie over de maandagavondgroep of Geertje Rezelman (0412-648380) voor informatie over de woensdagmiddaggroep. Belangstellenden kunnen altijd drie keer gratis mee wandelen om kennis te maken alvorens lid te worden.

Meer berichten